Siirry suoraan sisältöön

Kilpailu

Peliohjelma ja tulospalvelu

Linkin takaa pääset pesistulospalveluun, jonne leirin ottelut ja niiden tulokset kirjautuvat automaattisesti. Tulospalvelun kautta on helppoa seurata leirin pelien etenemistä. Leirin peliohjelma on jo valmis, eikun tutustumaan!

Edellä olevan kilpailumääräykset linkin takaa löytyvät E-ikäisten ja F-G ikäisten alueleirien kilpailumääräykset, joita leirillä noudatetaan.

Erityisesti on syytä nostaa sieltä esiin järjestelyvuoroja koskeva kohta:

JÄRJESTELYVUOROT
Leirillä ei ole erikseen nimettyjä järjestelijäjoukkueita, vaan järjestelyvuorot hoitavat pelaavat joukkueet. Kotijoukkue nimeää otteluun kirjurin, kakkos- ja takarajatuomarin. Vierasjoukkue nimeää kolmostuomarin ja tulostaulunhoitajan.

Alueleireillä käytetään sarjaotteluista tuttua tulospalvelua osoitteessa tämän linkin takaa ( eli https://ttk.pesistulokset.fi)

Jokaisessa joukkueessa on syytä ennen leiriä opetella pöytäkirjan pitoa. Se onnistuu hyvin vaikka kännykällä ja on ainakin F ja E joukkueissa jo arkipäivää. Osalle pienpesiksessä voi olla uutta!

Kirjausvaatimus on kaikissa leiriotteluissa peruspöytäkirja.  Tässä video-opastus kyseisen pöytäkirjan käyttöön – valitettavasti ei taida aueta kaikilla kännyköillä tuo Pesäpalloliiton youtube-video.

Tässä siksi ohjeet myös kirjallisesti – tätä kautta youtubelinkkiä painamalla pääsee ainakin useimmilla kännyköillä sitten siihen videoonkin

https://www.google.com/search?q=pes%C3%A4pallon+p%C3%B6yt%C3%A4kirjan+pidon+ohje&rlz=1C1GCEA_enFI1030FI1030&oq=pes%C3%A4pallon+p%C3%B6yt%C3%A4kirjan+pidon+ohje&aqs=chrome..69i57j33i160l2.9234j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:70b04ae0,vid:Tpo50EUC45g

J

P