kilpailutoiminta

Sekä valtakunnallisilla leireillä että alueleireillä käytetään sarjaotteluista tuttua uutta tulospalvelua osoitteessa www.pesistulokset.fi. Kirjausvaatimus on kaikissa leiriotteluissa peruspöytäkirja. 

Leirillä pelaava joukkue vastaa kokoonpanonsa syöttämisestä pöytäkirjaan sekä ottelutuloksen vahvistamisesta (hallintaoikeuden haltija). Järjestävä joukkue huolehtii entiseen malliin otteluun kirjurin, joka pitää ottelun pöytäkirjaa kirjurointitunnuksillaan sekä tarvittavat toimihenkilöt. Kirjaaminen on mahdollista myös kenttäkohtaisella koodilla. 

Kaikki tulospalvelua koskevat ohjeistukset löytyvät hallintapuolen etusivulta osoitteesta ttk.pesistulokset.fi

Ennen leiriä 

Varmista, että joukkueellasi on hallintaoikeuden haltija, joka on paikalla leirillä tai muuten valmiudessa leirin aikaan. Hallintaoikeuksia voi ja kannattaa myöntää useammallekin henkilölle. 

Mikäli henkilöllä ei ole aiemmin ollut profiilia tulospalvelussa ja on nyt joukkueen yhteyshenkilö, hänen tiedot on tuotu osoitteeseen ttk.pesistulokset.fi. Painamalla ”unohditko salasanasi” henkilö pääsee asettamaan salasanan. 

Varmista, että joukkueesi toimijoille on myönnetty kirjurointioikeuksia. Myös kirjurointioikeuksia voi myöntää useammalle henkilölle ja niitä voi käyttää minkä tahansa ottelun kirjaamiseen. 

Tuo pelaajat joukkueeseesi pelaajien hallinnassa. Jokaiselle pelaajalle tulee lisätä SuomiSportista tuttu Sportti-ID-numero. Älä luo pelaajaa uudelleen, jos tiedät pelaajan olevan jo järjestelmässä (ollut pöytäkirjassa yhdessä tai useammassa kuluvan kauden ottelussa! 

Kesäisin terveisin, 

Antti Kallio 

Pesäpalloliitto